Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouť ze Sieny do Říma nechala na jejích nohou pořádné stopy. Konec cesty absolvovala herečka Sára Rychlíková v typické dovolenkové obuvi Čechů, ponožkách v sandálech. Mokvající puchýře se jí hojily ještě po návratu, ale svoji účast v taneční soutěži Roztančené divadlo přesto nevzdala.

Po svém návratu jsem měla přestávku v tréninku, nohy jsem si na dva dny obvázala. A pak už jsem to dala. Puchýře už nemám, jen se mi všude loupe kůže,“ prozradila Sára poté, co excelovala na tanečním parketu na jevišti svého domovského Divadla na Vinohradech spolu s tanečníkem Matějem Svobodou.

Probrali jsme i to, zda bylo načasování obou výzev ideální. „Nakonec jsme to zvládli a vyšlo to i tak,“ mínila Sára, která si nemohla svého tanečního partnera vynachválit. Do divadla jí přišla fandit spousta přátel i rodina. „Dokonce i můj taťka, který na mně byl podruhé v životě v divadle. A bylo ho pořádně slyšet, když vykřikl moji přezdívku,“ prozradila. A jakou přezdívku tedy Sára doma má? „Bubák,“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám