Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Eva Střihavková, která je dcerou zpěváka Kamila Střihavky vydala svou další knihu, ke které uspořádala svůj první křest. „Je to něco, co mi dělá radost, tak to takhle symbolicky ráda vyprovodím do světa tím, že to pokřtíme,“ svěřila se Eva pro Super.cz.

Sympatická brunetka se v minulosti uplatnila v médiích jako novinářka, a dokonce si vyzkoušela i soutěž krásy. Ke psaní knihy se dostala až během prvního těhotenství.

„U mě se to hodně proměňuje, mně se líbí skoro každé zaměstnání. Začala jsem psát, až když jsem byla těhotná s prvním dítětem, protože jsem měla čistší hlavu a neměla tolik práce. Spisovatelkou jsem se stala na základě toho, že mám ráda dobrodružství, zkoumám různé věci, místa. Když člověk píše, má svobodu,“ řekla.

Eva Střihavková je maminkou dvou malých dětí, které přivedla na svět se svým manželem Adamem Kollerem, tedy synem muzikanta Davida Kollera.

Jak se jí daří skloubit psaní a péči o rodinu? „Stíhám to díky tomu, že vůbec nejsem perfekcionistka, nezáleží mi na tom, jestli mám doma perfektně uklizeno. Není u nás špína, ale když někdo přijde, tak vidí, že se tam válí různé věci. Nepotřebuji mít každý den dvě teplá jídla a ani to po mně nikdo nechce. Neznamená to, že bych nevařila vůbec, ale nemusím mít všechno tip ťop. A díky tomu mám spoustu času na to, abych se věnovala dětem i sobě. Děti rády spí, chodí brzy spát a já můžu psát. Když chci tu knihu dokončit, tak píšu večer,“ dodala Eva Střihavková.

Reklama

Další články

Načítám