Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to tři měsíce, co se tanečnice StarDance stala maminkou. Eva Krejčířová si prošla soutěží hned čtyřikrát, aktuálně si ale užívá novou životní roli. S dcerou Josefínou tráví veškerý svůj čas a postupně se po porodu vrací opět do formy.

To se jí daří dobře, jelikož na svých kurzech tančila ještě v pokročilém stadiu těhotenství, postavičku má jen pár měsíců po narození dcerky výstavní. „Jedna balkónovka. Sice to ještě není úplně ono, ale abych nedávala pořád jenom miminko,“ pochlubila se Eva odvážnou fotkou na horách, kde odhodila nejen stud, ale i svršky.

Jen kalhotkách tanga střihu předvedla Eva své pozadí a s podprsenkou si na focení hlavu nelámala. „Ten, kdo byl pod balkonem, musel mít luxusní výhled, Evíku,“ napsal jí k fotce jeden z fanoušků. Eva protančila StarDance po boku hudebníka Ondřeje Brzobohatého, sportovního moderátora Jaromíra Bosáka, bývalého fotbalisty Ladislava Vízka nebo lyžaře Ondřeje Banka a díky pravidelnému pohybu se má tahle maminka stále čím chlubit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám