Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuchař Ondřej Slanina (39) z populárního pořadu Kluci v akci se oženil. Jeho vyvolenou se stala tanečnice Veronika Saic (33). Slanina se šťastnou novinkou pochlubil na sociální síti, kde sdílel video z veselky.

„Máme tady pro vás jeden recept, o který jsem se ještě nepodělil… Recept na lásku,“ pochlubil se Slanina. Pro oba dva to byla již druhá svatba, jeden rozvod už mají za sebou, a tak doufají, že tentokrát jim to vyjde.

Slanina má z prvního manželství syna, Saic pak rovnou dva kluky. Veronika Saic tančila před lety ve StarDance. Po jejím boku to na parketu roztáčel kuchař a Slaninův parťák z pořadu Kluci v akci Filip Sajler. Veronika má zkrátka pro kuchaře slabost.

K veselce Slaninovi gratulovala i zpěvačka Monika Absolonová. „Ježiš, vy jste lásky! Ať jste šťastní jako teď spolu napořád. Hodně všeho, co chcete vám přeju,“ vzkázala novomanželům zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám