Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu mnoha let byl vládcem televizní zábavy, tedy šéfdramaturgem televize Nova. Ivan Rössler už sice odešel do ústraní, nenechal si ale ujít křest fotopublikace se snímky Ivety Bartošové (†48). Na spolupráci se zpěvačkou vzpomíná rád. A přidal také vtipnou historku.

„Spolupracovali jsme v době Novy, dokonce jsme udělali Deníček Ivety Bartošové. To byl původně její koncertní projekt, ve kterém excelovali Michal Suchánek s Richardem Genzerem, kteří to uváděli. Natočili jsme to, mělo to úspěch, tak se natočila i pokračování,“ vyprávěl.

„Iveta šla vždy velmi ochotně do jakéhokoli programu, který jsme jí nabídli. Byla velmi přátelská a dokonce i v době, kdy jsme dělali pořad Hogo Fogo se Štefanem Margitou a Hankou Zagorovou a vyklopili jsme jí fůru hnoje před barákem a nemohla odjet vlastním autem na vystoupení,“ zavzpomínal na show, která se podobnými schválnostmi na konto známých osobností hemžila.

S Bartošovou nepracoval jen jako dramaturg. „Měl jsem to potěšení, že jsem pro ni otextoval nějaké písničky, takže naše spolupráce byla velmi intenzivní, bohatá a přátelská,“ uvedl. Pro Bartošovou otextoval například píseň Ať i tvůj hlas zní z alba Vánoční Iveta, kterou s ní zpíval i její syn Artur Štaidl (27).

Se zpěvačkou se stýkal i soukromě. „Občas jsem zajel do vilky do Uhříněvsi, zašli jsme na skleničku. Hlavně v době, kdy žila s veterinářem Romanem Hankem, protože to byl můj kamarád,“ doplnil.

Reklama

Další články

Načítám