Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejdiskutovanějších hollywoodských hereček mladé generace Sydney Sweeney (26) se aktuálně představuje v novince Neposkvrněná. Přestože samotný horor se zatím setkal s nevalným hodnocením, výkon herečky v hlavní roli, kterou není nikdo jiný než Sydney, naopak oceňují. A rozhodně přitom nejde jen o to, že se v něm šestadvacetiletá kráska po značnou část filmu objevuje v průsvitném hávu.

Diváci se tak rozhodně neshodují s americkou filmovou producentkou Carol Baum, která nadšení z hvězdy seriálů Bílý lotos a Euforie nikterak nesdílí. Nejen že ji označila za nehezkou, ale po zhlédnutí romantické komedie S tebou nikdy nabyla dojmu, že neumí ani hrát.

Sydney v hororu Michaela Mohana představuje zbožnou Cecílii, která odjede do kláštera na italském venkově, ale po vřelém přivítání postupně dochází k děsivému prozření. Kromě Sydney, která ve snímku nenásilným způsobem odhaluje své opěvované a navíc přírodní křivky, došlo i na odvážnější scény její herecké kolegyně Benedetty Porcaroli.

Fanoušci Sydney už ovšem mohli obdivovat její tělo několikrát, a to i v  o dost detailnějších záběrech, jako například ve zmiňované Euforii nebo v dramatu z roku 2021 Voyeuři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám