Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z odvážných, kteří se kvůli výhře milión korun nechali dobrovolně zavřít na odlehlou farmu v lesích, kde nejsou absolutně žádné vymoženosti moderní doby, je i Sára Sihelská, sympatická blondýnka, která se svěřila s velkým trápením, které jí připravil její otec.

Její biologický otec od ní a její matky utekl, ještě když byla Sára malá. Důvodem, proč opustil svou rodinu, byl fakt, že rodákovi z bývalé Jugoslávie hrozilo v Česku vězení. Prý kvůli zbraním. Sára tak zůstala jenom s maminkou, která o problémech svého muže neměla ani tušení a musela se o malou dceru postarat.

Jak ale Sára, která se nemůže srovnat s drsnými podmínkami reality show Farma, na kterou se diváci Novy mohou těšit dnes ve 20:20, dodala, nakonec s mámou všechno zvládly, později přibyl náhradní táta a dnes fungují jako šťastná rodina. Svého biologického otce Sára přesto zkoušela kontaktovat, jejich vztah se ale bohužel neobnovil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám