Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka a herečka Marie Křížová, pro kterou je domovskou scénou pražské Divadlo Kalich, má za sebou obnovenou premiéru muzikálu Srdcový král. Jako jediná z umělců hrála i v původním představení. Doslova bombou pro ni bylo, když zjistila, že po sedmi letech a dvou porodech má stejnou velikost a původní kostým jí padl jako ulitý.

Ano, vešla jsem se, mám z toho radost, ale nevím, jak se mi to podařilo. Ono asi jak člověk za těmi dětmi běhá, tak to tak nějak jde samo,“ smála se zpěvačka během rozhovoru pro Super.cz po slavnostní obnovené premiéře.

S partnerem Janem Křížem tvoří pár už více než 13 let. Oba jsou divadelně velmi zaměstnáni, i tak si ale stihli o prázdninách trochu oddechnout. „Udělali jsme si volný srpen, a tak jsme jen odpočívali.“ A chtěla by maminka dvou dětí ještě dalšího potomka? „Určitě ne, dvě děti jsou tak akorát a myslím, že někdy vydají i za víc,“ dodala Marie Křížová, která doufá, že i za dalších sedm let se vejde do stejného kostýmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám