Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno vyšlo najevo, že hubená modelka Dominika Kadlčková na konci dubna v sedmém týdnu potratila. Teď přišla další šokující informace. Otcem dítěte měl být hokejista Petr Nedvěd, který o modelčině těhotenství neměl nejmenší tušení.

A podle toho, že Dominiku podváděl s její kamarádkou, nejspíš ani nejmenší zájem. „Nedvědova současná milenka dokonce s Dominikou byla tu noc, kdy potratila,“ práskl Spyi šokující podrobnosti zdroj z Nedvědova okolí.

Petr s Dominikou spolu tajně chodili zhruba tři čtvrtě roku a modelka je z celé situace pochopitelně dost špatná. „Tohle je čistě moje osobní věc. O Petrovi se nebudu bavit vůbec,“ nepřímo potvrdila pravdivost zpráv Kadlčková.

Svou slabostí pro něžné pohlaví je Nedvěd proslulý. Mezi jeho oficiální přítelkyně patřily například moderátorka Diana Kobzanová nebo modelka Veronika Vařeková, která ho dokonce dotáhla do chomoutu. Manželství však, světe div se, skončilo rozvodem.

Reklama

Další články

Načítám