Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není moc hereček, které by se v životě tolik měnily kvůli svým rolím jako Renée Zellweger (55). V současné době si udržuje štíhlou linii, a když jde se psem, neobtěžuje se ani s make-upem. Poznali byste v ní ještě dnes slavnou Bridget Jones?

Renée má za sebou mnoho proměn, tou nejzásadnější ale přece jen bylo její zvýšení váhy kvůli slavné komediální sérii. V civilu pak herečku, která ztvárnila ne zcela štíhlou blondýnu, lidé ani nepoznávali. Další velký šok pak před pár lety vyvolala na společenské akci, kde se objevila po delší době, a tentokrát byl k nepoznání její obličej. Dá se říct, že v současné době je Renée už mnohem více podobná svému původnímu já, a to i když si udržuje štíhlou linii.

Fotografové herečku vyfotili během procházky se psem v parku v Los Angeles. Renée na sobě měla kalhoty a triko s dlouhým rukávem a na hlavě nasazenou kšiltovku. Její obličej nezdobil žádný make-up, pokud by ale herečku někdo na první pohled nepoznal, stačilo by počkat, až udělá svou typickou grimasu s vyšpulenými rty a je hned jasné, kdopak že to venčí pejska.

Renée v současné době prožívá šťastné období. I když sama své soukromí na veřejnosti nepropírá, zahraniční média nedávno informovala o jejích údajných zásnubách s o deset let mladším britským moderátorem Antem Ansteadem. Díky němu si bezdětná herečka užívá i roli nevlastní matky, pohledný moderátor má totiž tři děti. A jak je vidět, Renée po boku mladšího muže jen květe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám