Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Renée Zellweger (55) je už dva roky šťastná po boku britského televizního moderátora Anta Ansteada. S o deset let mladším fešákem tvoří sympatickou dvojku, a jak je vidět, herečka si skvěle rozumí i s jeho dvěma dětmi Amelií a Archiem. Společnou fotografií se nyní moderátor pochlubil na Instagramu.

Ant zveřejnil dva snímky s hashtagem @fosgoodwood a popiskem: ‚Jak to začalo‘ a ‚Jak to skončilo‘. Zatímco na první fotografii je zvěčněna vysmátá čtveřice v elegantním oblečení připravená na společenskou událost, na druhém snímku už všichni divoce ‚paří‘ v houfu dalších lidí.

Soudě podle hashtagu partička vyrazila na párty pořádanou k příležitosti víkendového festivalu rychlosti v Goodwoodu, což je tradiční každoroční autmobilový závod konaný v Sussexu ve Spojeném království.

Po několika nevydařených vztazích se zdá, že herečka s moderátorem tvoří harmonický pár, a skutečnost, že si výborně rozumí s jeho potomky, je pro Renée jistě obrovským štěstím. Kromě devatenáctileté Amelie a šestnáctiletého Archieho má Ant s exmanželkou Christinou Hall ještě tříletého syna Hudsona.

Představitelce Bridget Jones se tak po padesátce podařilo získat rodinu, kterou nezaložila se žádným ze svých expartnerů, mezi nimiž byla i skutečně známá jména. Renée v minulosti randila například s Jimem Carreym, Georgem Clooneym, Matthewem Perrym, Bradleym Cooperem a údajně měla románek například i s Paulem McCartneym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám