Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Marie Danči, která se v loňském roce umístila na druhém místě soutěže krásy Česká Miss Essens, bude naši zemi letos reprezentovat na celosvětovém finále soutěže Miss Global. Charismatická brunetka je přítelkyní seriálového Sepešiho, herce Vojty Vodochodského. V našem pořadu Superchat promluvila také o svém boji s bulimií.

Já si myslím, že to je závislost jako každá jiná. Závislost na nějakém pocitu a je to ve vlnách. Mám ten pocit, že se z toho nikdy úplně nevyléčíš. Máš tu kotvu toho, že to znovu potřebuješ. Chodím na terapie a jde o emoční závislost, není to nutně skrz modeling. Primárně to začalo tím, že jsem v sobě řešila emoce a tohle byla úleva, že to jde ven a nepustíš to jídlo k sobě. Tělo pak začalo reagovat a už si navyklo. Překlenulo se to k tomu, že přijde ta úleva a pak to už neovládáš,“ svěřila se Marie v našem pořadu.

A jak to má modelka s bulimií aktuálně? „Jsem na tom líp i díky Vojtovi. Mnohem lépe, ale jsou situace, kdy cítím, že se mi svírá hrdlo a  cítím, že se se mnou něco děje, ale už to umím lépe zpracovat a je to v těch vlnách. Jednou je to nahoru, potom dolů a není to nic trapného. Dříve jsem měla pocit, že to musím tajit. Je to nemoc, závislost a  nějaká potřeba a myslím, že bychom o tom více měli mluvit,“ dodala Marie Danči, která zastává názor, že je vždy někde někdo, kdo o tomto problému potřebuje slyšet a poslechnout si, že v tom není sám.

Reklama

Další články

Načítám