Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Nováčková (31) se rozhodla zakročit proti hejtům. Chodí jí hanlivé zprávy týkající se jejího poprsí. Jitka se po porodu a kojení cítí víc sexy než kdykoli předtím, i proto se jí zprávy nijak zvlášť nedotýkají. Modelka se rozhodla zveřejnit vzkazy, které jí přišly.

"Dobrá přistávací plocha," napsal jí jistý Josef. "Blbka, to nevím, co jí koukalo, je plochá jak necky," napsal pro změnu Petr k fotce Jitky v letním tílku, pod kterým nemá podprsenku.

Co na to sama Nováčková? Kdyby jí hateři psali v době, kdy se svým tělem a ňadry nebyla spokojená, rozhodilo by ji to. Teď už ne. "Já mám to štěstí, že mám po kojení mnohem hezčí tvar a jak jste si možná všimli, teď skoro pořád chodím bez podprsenky. Protože se mi líbí a chci se na ně koukat," vzkázala s úsměvem Nováčková a dodala, že hejty nebude akceptovat jako normu. "Ať jsou vůči komukoli a čemukoli," doplnila rázně Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám