Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od loňského podzimu se Václav Šanda objevuje na obrazovkách v seriálu Dobré zprávy. Vedle divadelních projektů má za sebou i zkušenost se zahraniční produkcí, do cizojazyčných filmů se ale pohledný herec příliš nežene.

„Jednou jsem točil v zahraničí, seriál Borgia, ale není to nic pro mě, protože moje angličtina není very well. Když mám text v angličtině, tak se víc soustředím na to, jak to říct správně, než jak to zahrát,“ svěřil se Super.cz herec na premiéře snímku Oppenheimer. Ve dvaceti letech se stal hvězdou Troškovy pohádky, ale s rolí si ho dnes spojuje jen málokdo.

„Je to dvanáct let, já jsem v té pohádce vypadal dost jinak než teď, dokonce mi obarvili vlasy, tak si to lidi moc nespojují. Jen když se dáme do řeči, tak říkají, že mě odněkud znají a dobereme se k tomu, že z Čertovy nevěsty,“ prozradil nám herec, který se na obrazovce objeví v dalším novém projektu.

„Dojíždějí na Primě Dobré zprávy a na České televizi poběží minisérie Smysl pro tumor a v divadle začínáme v srpnu zkoušet,“ svěřil se Václav Šanda.

Reklama

Další články

Načítám