Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) nedávno podstoupila úpravu obličeje. Tento zákrok si slovenská diva zřejmě chtěla nechat pro sebe. Avšak ho bez souhlasu sdílel lékař, u kterého Dara zákrok podstoupila, a snímky se začaly šířit sociálními sítěmi.

Po zákroku se zpěvačka na nějakou dobu stáhla do ústraní a fanouškům se ozvala až začátkem května, kdy ukázala i výsledek po zákroku, se kterým je dle svých slov spokojená.

„Proces uzdravování je nesmírně zdlouhavý a otravný, protože vyžaduje absenci pohybu a jakékoli námahy, takže je člověk uvězněný několik dlouhých týdnů ve vlastním nepříliš ‚zdravém těle‘ - protože z mého pohledu je zdravé jen tělo, které se hýbe. Ale efekt je, myslím, pozoruhodný,“ uvedla Dara mimo jiné na svému blogu.

U příspěvku se objevila řada milých, ale také velmi kritických komentářů a hejtů od věčných rýpalů, dle kterých se zákrok nepovedl. Tyhle nevyžádané rady a vzkazy nechávají Daru klidnou, i proto jim věnovala příspěvek a radu, která bude pro některé těžko stravitelná.

„Moji milí a vlastně i nemilí. Snad jsme si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech těch odborníků na Daru. Samozřejmě mě těší každý milý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás mi sem psát názor a postoj k estetické chirurgii. Na to existují různá diskuzní fóra, kde se můžete směle rozčílit, postěžovat si, pomluvit kohokoliv z nás (mě samozřejmě nejvíc, prosím), a hlavně tam narazíte na vám podobné dobráky, takže to bude souznění,“ uvedla Dara s tím, že jí je absolutně jedno, co si o ní lidé myslí.

„Mně je totiž dost jedno, co si myslí nějaká teta nebo člověk, kterého vůbec neznám. Nechce se mi v tom prohrabávat a mazat negativní komentáře nebo blokovat hejtry. Na to máme jiné sebestředné umělce, ale jedno je jisté. Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý, ani zlý komentář žádný vliv. To možná, když jsem měla deset let a myslela jsem si, že mě musí mít každý rád, abych byla šťastná,“ podotkla slovenská diva s tím, že by se měl každý soustředit hlavně na sebe. „Taková malá rada. Pro změnu ode mě,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Další články

Načítám