Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není nad to, když spolu rodiče vycházejí i po rozchodu. Svoje o tom ví i dcera Jany Bernáškové Justýna Drábková. V tomto ohledu patří bezesporu k těm šťastnějším dětem z rozvedených rodin.

Na vlastní oči se o tom mohli přesvědčit všichni, kdo dorazili na křest knihy Den, kdy jsem se poznala Edity Vojtkové, sestry hvězdy Vyprávěj Romana Vojtka (52). Ten na akci samozřejmě nemohl chybět a ujal se také moderování.

A právě Bernášková šla nové knize za kmotru. Nabídku přijala bez váhání, sama coby úspěšná spisovatelka ví, jak je povedený start horké novinky důležitý. Spolu s ní dorazila i celá rodina, v tomto případě ta z prvního manželství. Nechyběla dcera Justýna, která i tentokrát zvolila model odhalující bříško, a exmanžel, režisér David Drábek.

Rodiče jsou na svou dceru, která se úspěchem věnuje tanci, modelingu a za sebou má i úspěšný start v seriálu Zoo, právem pyšní. A ona je zase ráda za to, že spolu výborně vycházejí, i když spolu léta nežijí.

Krátce po jejich rozchodu tomu tak rozhodně nebylo. O Justýnu se soudili a příliš dobře spolu nevycházeli. Až časem přišli na to, že je lepší se domluvit a vycházet spolu.

Další články

Načítám