Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelné, co všechno Karel Gott (†80) stíhá. Zvládá jedno vystoupení za druhým, rozhovory, natáčení, práci v rádiu i věnovat se rodině. Výčtem jeho aktivit se vkrádá otázka, jestli božský Kája umí i relaxovat. Umí. Občas si najde čas a shodí nejen všechny starosti, ale také oblek a košili a jen tak, do půli těla, si rád užije odpolední relax.

To dokazuje fotka, která pochází z jedné z jeho návštěv USA a zachycuje ho, jak leží jen v ležérních kalhotách a mokasínech v houpací síti a v ruce třímá anglickou gramatiku. „V téhle houpací síti v Hampton Bays se mi skvěle opakovala angličtina“, okomentoval momentku Karel, který, jak vidno, ani ve chvílích volna nezahálí.

Gott vyslyšel přání svých fanoušků, kterých má opravdu požehnaně, a na sociální síti se s nimi dělí nejen o fotky z vystoupení, ale také o ty ze svého soukromí. Nedávno jsme se proto mohli potěšit momentkou, na níž je Karel spolu s Felixem Slováčkem a oba jsou od hlavy k patě zamazaní bahnem, nebo fotkou, jež Gotta zachycuje spolu s Palem Haberou, který na sobě má opravdu neuvěřitelný outfit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám