Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to k neuvěření, ale jedna z nejvíce sexy sportovkyň světa Lolo Jones je prý stále sama, a to i přesto, že si již léta zoufale přeje najít partnera. Zdá se, že jak je devětadvacetiletá reprezentantka USA v překážkových bězích na 60 a 100 metrů úspěšná v atletice, tak se jí v lásce štěstí vyhýbá obloukem. Jak sama říká, najít muže je pro ni daleko těžší, než trénovat na olympiádu.

Dvojnásobná mistryně světa se netají tím, že důvodem jejího neúspěchu v partnerském životě je skutečnost, že je stále ještě pannou. A jelikož má třicítku na krku, ráda by se usadila. Jenže krásná Lolo je silně věřící křesťankou, a tak pro ni přichází v úvahu pouze sex po svatbě. O svých peripetiích otevřeně pohovořila v nové epizodě pořadu Real Sports vysílané na televizi HBO v Americe.

„Být pannou je ta nejtěžší věc v mém životě. Těžší, než absolvovat na škole nebo trénovat na olympiádu. Když mi bylo 22 nebo i 24, bylo to ještě roztomilé, ale od čtyřiadvaceti výš už to roztomilé opravdu nebylo. Plno kluků už vám nezavolá, když to zjistí,“ přiznala bez okolků Jones.

Půvabná atletka se dokonce odhodlala hledat lásku na internetových seznamkách a prostřednictvím Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám