Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě úřadující druhý nejkrásnější muž planety Martin Gardavský se po třech měsících vrátil z Brazílie, kde se zkoušel prosadit v modelingu. Odletěl i se svojí krásnou brazilskou přítelkyní Denise. Ta se ale po měsíci vrátila zpět do Čech.

"Natáčel jsem reklamy, fotil jsem. Celkem bylo dost práce. Jsem spokojený. Byl jsem tam sám. Přítelkyně mě tam v pohodě nechala, může mi věřit," usmívá se Martin, když mluví o zemi, kde se rodí nejkrásnější ženy světa jako Giselle Bündchen nebo Valeria Ambrosio.

"Giselle jsem neviděl. Kupodivu jsem na ulici žádný hezký holky nepotkal, což je zvláštní. Na přehlídkách a castingách jsou velmi hezké, ale české ženy jim v pohodě můžou konkurovat," upřesnil.

Za největší úspěch považuje to, že se mu nic nestalo. "Pro mě byl úspěch každý den, který jsem tam přežil. V Riu mě kapsáři okradli. Přišel jsem o mobil," dodal Gardavský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám