Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani dojemná písnička Navzdory hříchům, v níž Petr Kolář (56) prosil o novou šanci, srdce jeho manželky Zuzany neobměkčila a kvůli zpěvákovým opakovaným záletům se rozhodla sedmileté manželství ukončit. Zřejmě už nehodlala dál snášet jeho „komplikovanou povahu“.

Již v minulosti zpěvák přiznal, že za rozpadem manželství stojí jeho nevěry. Teď přidal další pikantnost. S věrností prý měl problém už zamlada, partnerkám podle svých slov zahýbá už od svých čtrnácti let. „Já jsem taková komplikovaná povaha, se kterou samozřejmě už nic neudělám. Já jsem nevěrnej už od čtrnácti let,“ práskl Top Staru.

Ačkoli se zprvu zdálo, že manželé Kolářovi krizi, kterou způsobil Petrův provalený románek s biletářkou z divadla Broadway, překonali, opak je pravdou. Románky se ale Petrovi těžce nevyplatí. Kromě toho, že chce Kolářová do plné péče obě děti, devítiletého Péťu a dvouletého Honzíka, klade si také vysoké finanční nároky, takže to Petra bude stát pořádný balík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám