Hlavní obsah
Článek

Herec Ewan McGregor (41) není zastáncem pohlavního půstu před svatbou. Ani být nemůže, protože měl podle svých slov „mnoho, mnoho, mnoho“ sexuálních zkušeností už před manželstvím s Eve Mavrakisovou, s níž je šťastně ženatý už více než sedmnáct let.

O své choti, s níž má čtyři dcery, vždy hovoří jen v superlativech. „Zamiloval jsem se do ní totálně a věděl jsem jasně, že jsem chtěl být jen s ní, a věděl jsem, že jsem chtěl být s ní naprosto jinak, než jsem chtěl být s těmi mnoha, mnoha a mnoha ženami, s nimiž jsem byl do té doby. A nemýlil jsem se, vybral jsem si správně,“ přiznal Ewan.

Eve je Francouzkou a svou mateřštinou mluví i na děti. Ewan je tak trochu v nevýhodě. Ačkoli jeho děti umějí skvěle i anglicky, on sám jim ve francouzštině nestíhá.

„Po sedmnácti letech manželství je moje francouzština stále příšerná. Mé děti mluví francouzsky, takže kdykoli chtějí mluvit o mně nebo mi nadávat, dělají to francouzsky. Já dělám, že polovině věcí nerozumím, a polovině věcí fakt nerozumím. Není to snadné,“ dodal McGregor v talk show Grahama Nortona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám