Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Jaro Slávik (49) si začal v moderování libovat. Zítra ho čeká už druhá zkušenost za krátkou dobu. Před týdnem spolu s Gábinou Partyšovou odmoderoval Českou Miss, za kterou na následném večírku sklidil slova chvály, ovšem on sám se svým výkonem spokojený nebyl a slíbil, že příště to bude lepší. Příležitost dostát svým slovům bude mít tuto středu, kdy se ujme role průvodce narozeninové party pražského klubu Hard Rock Café.

A podle seznamu gratulantů to bude opravdu velkolepá party. Vystoupí na ní totiž hned několik špiček hvězdného nebe. Tou největší bude bezesporu skupina UFL, kterou tvoří bývalí členové jedné z nejúspěšnějších kapel německé historie Liquido, která svým hitem Narcotic bořila žebříčky evropských hitparád.

Mezi dalšími hudebními gratulanty nebudou chybět holandští Make Believe, kteří spolupracovali s Avril Lavigne nebo skupinou Simple Plan nebo rocker Petr Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám