Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavním představitelům kultovního seriálu Kutil Tim je dnes již 58 a 61 let. A starší z manželské dvojice je přitom herečka Patricia Richardson, která v seriálu hrála Timovu ženu Jill Taylor. Ačkoli výčet jejích filmových, televizních a seriálových rolí není příliš dlouhý, díky Kutilu Timovi si její tvář zapamatoval téměř každý.

Richardson se narodila v Marylandu, kde její rodiče vlastnili restauraci nazvanou „Richardson’s“. Ta však musela být zavřená, jelikož budovu, v níž se podnik nacházel, vykoupila jiná společnost. Herečka následně vystudovala základní školu v Dallasu a v roce 1973 absolvovala na Southern Methodist University, kde se seznámila s herečkou Beth Henley a hercem Stephenem Tobolowskym, kterému byla nabídnuta role v Kutilovi Timovi, ale v době, kdy se mělo začít natáčet, měl sjednanou jinou práci. Tobolowsky následně představil Patriciu tvůrcům seriálu a ti usoudili, že herečka Frances Fisher, která měla ztvárnit Timovu manželku, je na tuto spíš komickou roli moc vážná.

Herečka byla vdaná za kolegu z branže raye Bakera, s nímž má tři děti - Henryho (27) a dvojčata Roxanne a Josepha (21). Dvojice se rozvedla v srpnu 1995.

Reklama

Další články

Načítám