Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Napadlo by vás v uzavřené místnosti uspořádat rožnění? Že ne? Tak to moderátorům rádia Seejay to přišlo jako perfektní nápad.

Rádioví spíkři Milan Bálek zvaný Balkins a Ondřej Šimáček si do pořadu Sediction time pozvali jako speciálního hosta Ivannu Benešovou (26). Aby kontroverzní režisérku uchvátili, rozhodli se přímo ve studiu grilovat  špekáčky a chleba.

Díky vadnému grilu vznikl v redakci menší požár a začala hořet deska spolu se zvukovou izolací. Hořící molitany na zdi způsobily tak hustý dým, že bylo nutné zavolat hasiče a vysílání na hodinu přerušit. Ředitel rádia Svatopluk Janík odmítl incident komentovat.

K bizarní události se nám ale vyjádřil jeden z aktérů. „K pochybení došlo zřejmě na více stranách. Naštěstí se nikomu nic nestalo a došlo jen ke škodě v řádu několika tisíc korun. Vše bylo sice pojištěné, ale podle prvních odhadů se pojistka nebude na poškozený materiál vztahovat, neboť grilování ve studiu není standardní činnost, která by se na daném místě měla provádět," řekl nám Milan Bálek.

Zdá se, že se rozhlasovým moderátorům jejich legrácka prodraží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám