Hlavní obsah
Článek

Manžel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) opět čelí exekuci! Muž, který již dříve skončil v hledáčku oficiálních „vymahačů dluhů“, se tentokrát stal jejich cílem na základě neplacení pojištění.

„Rychtář dluží zdravotní pojišťovně. K placení se neměl, a pojišťovna se proto rozhodla vymoci dluh pomocí exekutora. Ten exekucí zatížil i dům, který vlastní spolu s exmanželkou,“ dozvěděli jsme se od dobře informovaného zdroje, jehož slova se následně potvrdila i po kontrole příslušných databází.

Sám vdovec po Ivetě Bartošové evidentně doteď nemá tušení, co se na něj řítí. Dluhů totiž má víc, a tak nejspíš nemá ponětí, odkud tentokrát vítr vane. Vyplývá to z jeho vyjádření, že si myslí, že dluh je vůči Domenicu Martuccimu. To mu hnulo žlučí a chce se bránit snad i u nebeského soudu.

Brzy například také bude muset řešit zaplacení čtvrt miliónu korun rozvodové právničce své exmanželky Věře Sedloňové, kterou hrubě urážel a soud mu za to dal pořádný finanční postih. Sice se odvolal a o rozsudku bude brzy rozhodovat nadřízený justiční orgán, nedá se ale předpokládat, že by ho snad zprostil viny a pokutu mu prominul.

Za co by měl Rychtář podle vás pykat?
Za (ne)pomoc Ivetě Bartošové
16,6 %
Za to, jakou zpěvačce dělal ostudu
1,5 %
Za sprosťárny, které vypouští z úst
3,2 %
Za údajné a nepotvrzené týrání zvířat
1,1 %
Za to, že vůbec existuje
77,6 %
Celkem hlasovalo 13588 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám