Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní před Štědrým dnem si Tomáš Řepka (50) a Vlaďka Erbová (42) zahráli na Ježíška. Hvězdný pár navštívil onkologické oddělení Dětské kliniky Fakultní nemocnice v Olomouci s cílem potěšit a obdarovat malé pacienty pěknými dárky.

„Nafotila jsem dětskou módu a dostala jsem možnost proměnit svůj honorář v dárky pro děti,“ svěřila se těhotná Vlaďka Erbová, která je patronkou a tváří nadace Rakovina věc veřejná. „Musím se přiznat, že jsem měla z návštěvy oddělení s takto nemocnými dětmi nejdřív strach. Jsem těhotná a tak jsem se bála, že budu naměkko. Nakonec pro mě a Tomáše byla návštěva hrozně příjemná,“ svěřuje se modelka.

Vážně nemocné děti byli prý z dárků a stromečku tak nadšení, že ani nebyla možnost chvíli smutnit. „Když děti uviděly dárky, tak si přestaly připouštět, že jsou v nemocnici. Bylo to úžasné,“ říká modelka.

Pod tíhou dojemného zážitku roztál i fotbalový rebel Tomáš Řepka. „Každý, kdo má možnost pomáhat a zejména právě dětem, by neměl váhat. Mě na tuto myšlenku přivedla Vlaďka a je to opravdu úžasný pocit. Baví mě sledovat, jak se dětem rozzáří oči, těší mě pocit, že jim aspoň na chvilku pomůžeme zapomenout na jejich starosti.“

Velká část hraček, které Erbová dostala za focení, ještě zbyla. Vlaďka a Tomáš je hodlají předat dětem ještě příští rok na jaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám