Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snažila se být opatrná, jak ji varovaly kamarádky, ale nepovedlo se. Návrhářka Alena Wilson po dofocení své nové kolekce myslela, jaké si neužije krásné prázdniny s rodinou. Ovšem už první výlet, kdy vyrazila s dcerou do Irska na koně, se jí stal osudným.

"I když jsem z koně za svůj život spadla mnohokrát, tentokrát to nevyšlo. Moje už operované koleno nevydrželo. To bude léto. No, ale dějí se horší věci. Prostě smůla," oznámila po návratu. Ortézu a zákaz jakéhokoli došlapování na nohu jí lékař naordinoval na šest týdnů. "Mám utržené boční vazy na koleni. Magnetická rezonance ukáže, jestli budu muset na další operaci," svěřila Super.cz.

Bohužel právě na první půlku léta měla naplánované i další dovolené s rodinou. "Takže jsem s ortézou ležela na pláži v Řecku a teď s ní odjíždím na původně jako dobrodružnou výpravu plánovanou dovolenou na české přehradě. Se mnou se tam ale asi moc dobrodružství už neužije," posteskla si Alena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám