Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenarodila se zelená jako její sestra Elphaba, ale zase jinak postižená. Další postavou muzikálu Čarodějka je Nessarosa, kterou v GoJa Music Hall od 14. září ztvární i stálice tohoto divadla. Monika Sommerová, kterou ještě od 8. června můžeme vídat v alternaci s Michaelou Gemrotovou jako Christine ve Fantomovi opery.

"Nessarosa je od narození na vozíku, takže se tady budu místo učení náročné choreografie nechávat vozit a počkám si, až mě tam někam zakomponují s vozíkem. Docela se těším, protože jako Christine se nalítám dost," vysvětlovala. V Čarodějce ovšem nechybí ani milostná linka. "Nessarosa má i svého vyvoleného, kterého strašně miluje, ale ukáže se, že jeho srdce patří někomu jinému," popsala nám Monika.

Její role není jen pěvecká, ale i hodně činoherní. "Je to velká výzva, a jako vždycky ze všeho, trochu strach mám. Bude to obrovská zkušenost a věřím, že se všechno zvládne. Ale hrála jsem už Limonádového Joea, kde je také činohry hodně, takže myslím, že nějaké zkušenosti mám," doplnila Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám