Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to dvanáct let, co Petra Zvěřinu zaznamenal celý národ díky fenoménu VyVolení. Účastník reality show, který budil rozporuplné názory na svou osobu, na tuto zkušenost vzpomíná se smíšenými pocity.

„Přemýšlel jsem nad tím, že bych mohl vydat knížku, která by se mohla jmenovat 28 dní, jak si zk****t živit,” smál se Petr a dále dodal: „Dělám si legraci. Nelituji toho, co se stalo. To nemá smysl a koukám dopředu.”

Pro Petra je období VyVolených dávno minulostí. S podobnými televizními projekty už nechce mít nic společného a věnuje se hlavně muzice jako dýdžej. „Neustále hraju, pořád mě živí hudba,” svěřil se nám v pražském barber shopu, kde moderoval vyhlášení soutěže o luxusní motorku.

Petrovi se rozpadlo manželství s modelkou Nikolou, za svobodna Plzákovou. Nyní je bez partnerky.

„Žiju singl život a užívám si život plnými doušky. Před dvěma měsíci odešel z mého života můj táta, což mě velmi mrzí. I díky tomu se snažím o to víc si užít život,” uvedl uvědoměle.

Zvěřina dobře ví, že jeho práce mu úplně neumožňuje vést klasický rodinný život. „Můj poslední krásný osmiletý vztah shořel na tom, že musím být stále ve společnosti, musím žít veřejný život, který se úplně neslučuje s tím vztahovým.

Reklama

Další články

Načítám