Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Debbi prožívá zřejmě nejvážnější vztah. S partnerem už je skoro dva roky. Svatba ani dítě není na pořadu dne, zatím si vystačí se psím miláčkem. "Stále jsme spolu. Každý vztah má své mouchy, v rámci možností je ale až nadprůměrně harmonický. Jsem šťastná," řekla Super.cz Debbi.

"Svatba, dítě nehrozí. Koupili jsme si psa, to je naše dítě. Zvládla jsem ho odrodit bez jakýchkoli problémů na své postavě či bolestí při porodu. Je mu půl roku, nemůže být déle než čtyři hodiny sám v bytě, jinak je to trošku prokletí. Ale milujeme ho," usmívá se.

Díky němu má i dostatek pohybu a udržuje si postavu. Milovnice jízdy na koni si pochvaluje, že rytmus zvládá i její pes. "Navíc mě to nutí se čtyřikrát denně minimálně pořádně projít. Náš hafánek není zrovna malého vzrůstu, potřebuje aktivní procházky. Nutí mě k jakémusi alespoň náznaku sportu," dodala zpěvačka na představení letošních nominací na ceny Anděl, které společně s Miraiem Navrátilem moderovali.

Debbi je stále ještě úřadující zpěvačkou roku. Letos se o ceny nejvíce "porvou" kapela Lucie, zpěvačka Bára Poláková a rapový komik Kapitán Demo. Ti mají po třech nominacích.

Reklama

Další články

Načítám