Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že do společnosti vyráží ve vyzývavých modelech s výrazným líčením a často s parukou se zcela odlišným odstínem, už asi nikoho nepřekvapí. Teď raperka Sharlota Frantinová překonala v extravaganci samu sebe a na otevření butiku se spodním prádlem vyrazila rovnou v pyžamu.

„Chystám se jít dnes ještě na vánoční večírek, tak jsem to pojala tematicky. Já miluju všechny svátky a ráda se tomu přizpůsobuji,” svěřila se nám extravagantní umělkyně. „Jsem ráda, že jsem nemusela jít v klasickém santovském oblečku. Našla jsem v jednom sekáči skřítkovské botičky, ozdobila jsem se mašličkama a pak jsem byla spokojená,” říká Sharlota.

Raperce většinou trvá příprava na akci asi dvě hodiny. Vždy si vše sama tvoří a dokonce se i líčí a upravuje vlasy či paruku. „Věnuji tomu hodně času, protože je to mým koníčkem. Když mám šanci se obléct tematicky, tak do toho dám všechno,” říká Sharlota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám