Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V září přivede seriálová herečka Aneta Krejčíková (32) na svět své první dítě. Do společnosti nyní vyrazila poprvé jako nastávající maminka a pochlubila se svým bříškem, které jí pomalu roste.

„Ze začátku to bylo asi nejhorší, protože mi asi chvíli trvalo, než jsem se s tím srovnala psychicky i fyzicky, a teď už je to dobrý. Jakmile jsem se přehoupla do toho druhého trimestru, tak jsem se vyklidnila,“ svěřila Aneta, která má teď hormony jako na houpačce. „Ale je pravda, že co se týče emocí, že když něco prožívám, tak je to jako víc,“ dodala Krejčíková, která stále točí nekonečný seriál Ulice a pracovat hodlá až do konce sezóny, na mateřskou tak nastoupí během léta.

„Chutě mám velký, především na sladké, to jsem měla vždycky, ale teď mi přijde, že jsem ztratila trochu vůli. Miluju ovoce, moc nejím maso a přibrala jsem deset kilo a je to paráda,“ řekla se smíchem Super.cz Aneta na otvíračce luxusního butiku s dětským oblečením. Tady také potkala svou seriálovou kolegyni Terezu Vítů (25), která v březnu rovněž přiznala, že je v jiném stavu. Těhotenství na ní ale v porovnání s Anetou zatím příliš vidět není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám