Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzečka s nádhernými ňadry okouzlila diváky komedií Nestyda a Muži v naději, kde byla postelovou partnerkou Jiřího Macháčka. Maďarská herečka Vica Kerekes už je v českých filmech jako doma a nyní točí další. Na zámku Zbiroh právě probíhá natáčení snímku Zejtra napořád, kde hraje psycholožku.

"V Maďarsku a na Slovensku už mám za sebou dvacet filmů, dostala jsem dokonce obdobu Českého lva od maďarské filmové akademie," pochlubila se Super.cz. "Doufám, že i čeští diváci mne přestanou vnímat jen kvůli obnažování těla," dodala. Úplně to tak asi nebude. Když se měla Vica rozhodnout mezi třemi kostýmy, které měla připraveny na svatební scénu, vybrala si ten, který měl největší dekolt.

Vica je novomanželkou. V únoru se vdávala za fotografa rusko-maďarského původu. "Já jsem Maďarka ze tři čtvrtin, takže doma samozřejmě mluvíme maďarsky, protože manžel slovensky neumí," upřesnila. Vzájemně si pomáhají i v profesi. "Mám od něj tak nádherné fotografie, že když si režiséři vybírají podle portfolia, často po mně sáhnou. On zase fotil plakát pro český film Dešťová víla, kde jsem hrála," vypočítala.

Až dotočí film Zejtra napořád, kde jí sekunduje například Klára Issová nebo Pavel Batěk známý z Ordinace v růžové zahradě, chystá se konečně na líbánky. "Jedeme s manželem na Havaj, kde budeme fotit i nějaké snímky, a pak do New Yorku. Možná se díky manželovým fotkám dostanu s filmováním i dál do Evropy. A zatím to můžu zkusit přes fotomodeling. Na přehlídky by mne asi nechtěli, měřím jen sto šedesát centimetrů," vysvětlila Super.cz kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám