Hlavní obsah
Článek

Pátek byl pro jeho fanoušky asi nejemotivnějším dnem vůbec! Karel Gott (†80) mohl po pěti měsících léčby rakoviny mízních uzlin oznámit, že podle všech vyšetření se podařilo zákeřnou nemoc porazit. A jak Mistr návrat do života slavil?

Když přijel na Bertramku z nemocnice z posledních testů (domů ho odvezla tchyně), jako první ho přivítala fenka zlatého retrívra Stella (6). Ta během jeho léčby prošla kynologickým výcvikem a také má za sebou zkoušky na léčebný kontakt psa a člověka, takže se svým způsobem stala ošetřovatelkou nejpopulárnější i nejlaskavější celebrity Česka vůbec.

Gottovi skákala do okna auta, vítala se s ním zuřivě, jako by snad chápala, jak důležitou novinu ze špitálu veze. „Ahoj, Stellinko, no jo, budeme si hrát!“ zdravil ji zpěvák. „Vezu si dobré zprávy, závěrečné výsledky onkologické léčby jsou v pořádku,“ řekl Aha! vysmátě. V plánu měl s fenkou a s dětmi vyrazit na procházku.

„Dneska je krásný den, po stránce počasí i po stránce dobrých zpráv, které jsem dostal. Všechno dopadlo dobře! Jsem šťastný, jsem na světě rád,“ dodal dojemně. Nedávno našim čtenářům poslal vzkaz, že má zase chuť zpívat, upozorňuje ale, že nebude přeceňovat své síly a vrátí se jen v případě, že bude ve špičkové formě, na kterou jsou jeho fanoušci zvyklí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám