Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Mirka Čejková (62) se po pěti letech od rozvodu s Markem Vítem rozhodla prozradit, jaké s ním měla zažít peklo. A teď přitvrdila. Super.cz řekla, že dostává varování před tím, že jí chce exmanžel údajně hrozně ublížit!

„Občas mi lidé zavolají a řeknou mi, co dělá. Stále operuje mým jménem, chystá se prý k pomstě. Lidé mě varují, když vyhrožuje nebo se chvástá, co mi všechno provede. To běží už pět let,“ řekla Super.cz Čejková s tím, že ji bývalý manžel měl připravit i o práci.

„Začala jsem dělat pro jednu firmu a on, který byl přitom flek na mé pověsti, je varoval, jaký jsem blázen. Teď už to ale naštěstí tak nefunguje, že by na někoho měl vliv,“ věří.

Podle ní Vít obalamutil spoustu lidí, a to i opakovaně. „Když jsme se rozešli, přišel za mnou pán, že má moje šperky a chtěl, abych je odkoupila. Vypadlo z něj, že mu naletěl dvakrát. Dlužil mu čtyři sta tisíc, dalších sto tisíc mu půjčil. Použil smutnou historku o umírajícím otci, což je člověk, který vesele běhá po lešení v Litoměřicích,“ vzpomíná.

Podle ní řada lidí nikdy nepřizná, že Marku Vítovi naletěla, protože se stydí. A protože měli hamižné důvody a věřili, že na něm vydělají velké peníze, což se obrátilo proti nim.

Vít ji prý kdysi dostal na to, že jí „nezištně“ se vším pomáhal a hlavně si ho oblíbili i její synové, což mu umožnilo dostat se k jejímu srdci. A i když ji pak varovala i jeho exmanželka, nevěřila jí, protože před Čejkovou se choval k vlastnímu synovi královsky.

„Když jsme se rozešli, odjela jsem, studovala jsem v Americe manipulaci. Potřebovala jsem pochopit, co se dělo. Docela jsem se pobavila a dnes se dívám s úsměvem i na naši politickou scénu. Po rozvodu s Vítem jsem přežila pět let a věřím, že další přežiju také. On je nebezpečný. Pořád vyhrožuje. Myslím si, že patří do psychiatrické léčebny,“ uzavřela Mirka Čejková.

Víta jsme se snažili kontaktovat, nijak ale nereagoval. Asi má plné ruce práce s tím, aby se mohl tvářit jako manažer fotbalové Barcelony.

Reklama

Další články

Načítám