Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další z řady značek spodního prádla sáhla po osvědčené kvalitě v podobě osmadvacetileté modelky Ashley Graham a s její pomocí vytvořila speciální kolekci pro nevěsty, které neoplývají zrovna mírami 90-60-90.

Nejedná se ale o první spolupráci mezi kanadským prodejcem prádla Addition Elle a půvabnou Ashley, tohle spojení totiž funguje už tři roky. Tehdy rodačka z Nebrasky poprvé pro značku navrhla vlastní kolekci.

Ta poslední je ale jistě výjimečná svou svatební tematikou, čemuž bylo přizpůsobeno i focení inspirované cestou na líbánky. Graham proto pózuje na palubě luxusní jachty i v její kajutě nejen v prádélku, ale třeba i v sexy nočních krajkových košilkách.

177 centimetrů vysoká bruneta, která se zároveň jako první modelka s označením plus-size objevila letos na obálce plavkového speciálu Sports Illustrated, má ovšem svůj vlastní velký den už za sebou. Kameramana Justina Ervina si vzala již v roce 2010.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám