Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá reality hvězdička, která se proslavila už v šestnácti sňatkem s o 34 let starším hercem Dougem Hutchisonem, promluvila o tom, proč téměř rok nemluvila se svou matkou Kristou Keller. Podle Coutney Stodden se matka vůči jejímu muži chovala nevhodně a překročila únosné hranice.

„Moje matka se pokusila nevhodným způsobem překročit hranice, které by v životě a vztazích své dcery matka nikdy překročit neměla. K mému manželovi se začala chovat opravdu nevhodně,“ uvedla Stodden.

„Moje máma nebyla šťastná a neměla s mým otcem spokojené manželství,“ vysvětlila později pro RadarOnline Courtney, která se pokoušela napravit narušený vztah s matkou i v televizním pořadu The MotherDaughter Experiment.

City k herci ze Zelené míle ale nebyly opětovány a Courtney s Dougem zanedlouho oslaví už páté výročí sňatku. Pauza, kdy se Stodden snažila lovit ve vodách hollywoodských milionářů, se zřejmě nepočítá...

„Můj vztah s Dougem je vážně dobrý. Jsme připravení oslavit v květnu páté výročí a obnovit naše sliby,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám