Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jsme se mohli mnohokrát přesvědčit, když chce, umí ze sebe statná tenisová šampiónka Serena Williams (34) vykřesat spoustu ženskosti. Tentokrát ovšem překvapila výběrem róby, jelikož bílá barva v kombinaci s krajkou a vlečkou symbolizují jediné...

Na párty Vanity Fair konanou v Centru Wallis Annenberg v Beverly Hills po slavnostním udílení Oscarů, kam se většina filmových hvězd včetně těch mimo herecké nebe po předání všech Cen Akademie uchýlí, Serena dorazila v šatech, které skutečně vypadaly jako svatební. Model byl sice odlehčen průstřihy v pase, které evokovaly, jakoby se jednalo o komplet topu a sukně, na níž se navíc nacházely ležérní kapsy, ale výsledek stejně evokoval kurážnou nevěstu.

Že by se snad Serena chtěla blýsknout v bílé róbě alespoň tady? Na svatební zvony to totiž u tenisové jedničky zatím nevypadá. Už několik měsíců se ale mluví o jejím důvěrném vztahu s kanadským rapperem Drakem (29), který několikrát chodil i s Rihannou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám