Hlavní obsah
Článek

Čerstvě tříletý potomek slavného hereckého páru už chytá hvězdné manýry. Zatímco Ben Affleck (51) a Jennifer Garner se před fotografy snaží působit neviditelně, jejich syn Samuel se dožaduje pozornosti grimasami, které by jednou mohl uplatnit jako komik.

Affleck a Garner si loni prošli manželskou krizí, která snad byla zažehnána. Fotografy ale mají neustále v patách a nemají potřebu jim ochotně pózovat. Jejich nejmladší potomek, který má sestřičky Violet (10) a Seraphinu (7), ale rád dává najevo své emoce.

Trojnásobný tatínek Ben Affleck si brzy užije mimořádný zájem médií. Na konci března se totiž v kinech objeví jako nový Batman ve společném filmu s komiksovým kolegou Supermanem v podání Henryho Cavilla.

Režisér oscarového Arga kvůli roli zapracoval na své muskulatuře a doufá, že jej diváci přijmou stejně pozitivně jako předchozího Batmana Christiana Baleho. Časy, kdy dostal Zlatou malinu pro nejhoršího herce za komedii Láska s rizikem, v níž si zahrál s Jennifer Lopez (54), jsou už naštěstí dávno pryč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám