Hlavní obsah
Článek

O tom, že je herec Jan Révai vášnivý motorkář, nepochybují diváci televizního cyklu Moto Cestou necestou. Takže povídat na tohle téma by mohl dlouhé hodiny. K motorkám se dostal už jako malý kluk, když ho táta vozil na „fichtlu“.

Později měl kolem sebe spoustu kamarádů, kteří jezdili s mustangem nebo simsonem. Honza si však svou první motorku koupil až ve třiceti letech. V současnosti vlastní motorku BMW 1150 GS Adventure. Musíme uznat, že se jedná o pěkný kousek.

Honza se sklání nad ženami - motorkářkami. „Klobouk dolů před každou ženskou, co na to vleze. Mám pár kamarádek, co jezdí, a je to dost sexy. Takže respekt,“ míní. Ženě by podle Honzy neměl chybět především rozum a určitě by si měly do výbavy pořídit i GPS. Pro motorkářku má také tip ohledně nějakého toho modelu. "Samozřejmě záleží na vkusu a stylu jejího ježdění, ale osobně bych doporučil nějaké menší lehké cestovní enduro jako to, co má Pavel Liška. To je taková holčičí motorka," smál se. No, doufejme, že si to Pavel nepřečte. To by pak Honza měl co vysvětlovat. Motorku pro ženy by dovybavil ještě jednou věcí, a to omezovačem na 100 km.

Honza se s námi také podělil o sen, koho by na motorce rád svezl. Odpověď může trošku překvapit, ale je to Jiřina Bohdalová (92). Určitě by to pro ni byla nezapomenutelná jízda. Kdo ví, třeba se tohle přání Honzovi někdy splní. Zážitků na motorce má Jan Révai nepočítaně, ale sám říká, že některé z nich už radši zapomněl. Určitě si ale některé vybaví a povypráví na zahájení největší motorkářské události letošní sezony – výstavy Motosalon, kterou ještě s Pepou Vojtkem (58) a Daliborem Gondíkem (54) zítra zahajuje.

Reklama

Další články

Načítám