Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Londýnské premiéry jsou často doprovázeny větrnou smrští, která celebritám znepříjemňuje chůzi po červeném koberci, ale pro fotografy je vítaným pomocníkem. Catherine Zeta-Jones (54) tak na Leicester Square ukázala více, než bylo jejím záměrem.

Přitažlivá čtyřicátnice byla v posledních letech spojovaná spíše s manželkou krizí, a její kariéra byla odsunuta na vedlejší kolej. Catherine však vztah s Michaelem Douglasem (79) kvůli jejich dětem zachránila a opět se vrhla před kameru.

Držitelka Oscara za vedlejší roli v muzikálu Chicago po umělecké stránce poněkud stagnovala a nepoštěstilo se jí zahrát si v žádném výrazném filmu. Přelomovým dílem nejspíš nebude ani komedie Dad´s Army odehrávající se na konci druhé světové války, již Catherine uvedla v Londýně.

Na herečku je však hezký pohled i s padesátkou na krku, a na červeném koberci kromě bujného dekoltu ukázala i sexy nožky, které měly v modrých šatech zůstat skryty. Londýnský vítr si však s outfitem slavné brunetky pohrál, čímž zvýšil její atraktivitu.

Reklama

Další články

Načítám