Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Dominika Košťálová zkoušela před sedmi lety své štěstí v soutěž SuperStar, dostala se pouze před porotu, která ji vzhledem k jejímu věku patnácti let do soutěže dál nepustila. V SuperStar to sice nevyšlo, místo toho ale boduje ve dvanáctém ročníku České Miss, kde se kráska dostala až do finále.

„Tehdy mi bylo patnáct let. Porota mi doporučila, abych ještě dozrála. Od té doby jsem štěstí v soutěži nezkoušela,” krčí rameny dvaadvacetiletá rodačka z Českých Budějovic.

Kariéra se Košťálové rozvíjí i bez pěvecké talentové soutěže. V mezidobí natočila několik předělávek známých písní a oslovují ji noví a noví hudebníci. Aktuálně například spolupracuje s rappery Davem a Sonym, se kterými natočila dvě písně Letci a Bude fajn. (V klipu druhé písně si dokonce zahrál Lukáš Hejlík).

Je možné, že účast v jediné národní soutěži ženské krásy Košťálové pomůže v kariéře, stejně jak se to stalo například Jitce Boho, dříve Válkové, nebo Elišce Bučkové. „Od malička jsem snila o kariéře zpěvačky. Příbuzní říkají, že jsem dřív zpívala, než mluvila. Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že nakonec skončím v České Miss, za což jsem samozřejmě hrozně vděčná,” říká Dominika, jejímž hudebním vzorem je Jessie J, Adele a Whitney Houston a Alicia Keys. „Myslím si, že můj tón hlasu k soulové hudbě tíhne,” prozradila nám na soustředění České Miss v Thajsku Dominika Košťálová.

Reklama

Další články

Načítám