Hlavní obsah
Článek

Herec Bill Cosby (78) stráví silvestra doma. Za svobodu ale musel zaplatit. Státní žalobce z Pensylvánie ho totiž dva dny před koncem roku obvinil ze znásilnění a nechal zatknout. Komik putoval za mříže s tím, že se může vyplatit kaucí. Tu ale stanovili na milión dolarů (24,7 miliónů korun). Peníze složil a také odevzdal americký pas. Poté mohl soukromým letounem odcestovat do Massachusetts, kde stráví konec roku s manželkou.

Cosby měl před dvanácti lety ve svém domě v Elkins Park v Pensylvánii omámit a znásilnit zaměstnankyni Temple University Andreu Constand. V roce 2005 se s ní mimosoudně dohodl a vyplatil ji. Jenže po řadě obvinění dalších žen se rozhodla Pensylvánie případ znovu otevřít a prošetřit. A má prý dost důkazů, aby slavného herce mohli žalovat a soudit.

Soudce popřál Cosbymu po stanovení kauce hodně štěstí. Dezorientovaný a viditelně rozrušený komik zvládl pouze poděkovat. Na cestě od soudu ho provázela jeho právnička. Manželka Camile, která ho většinou veřejně podporuje a provází, tentokrát čekala doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám