Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová se v soukromí prakticky nelíčí, my jsme ji ale potkali na kosmetickém veletrhu, kam dorazila s dokonalým make-upem. A pozor, zvládla ho za pár minut. "Měla jsem na to asi osm minut, nestihla jsem si umýt vlasy, ale nespala jsem v křesle po včerejším namalování v práci. Některé kolegyně to prý dělají tak, že když jdou na akci druhý den a jsou namalované z práce od profesionálních maskérek, tak kolikrát i spí na křesle, aby vypadaly hezky i druhý den," práskla na kolegyně moderátorky Šilhánová. Které přesně tráví noci v křesle, ale neprozradila.

"Můj případ to není, šla jsem normálně spát odlíčená a ráno jsem se po dlouhé době snažila udělat si make-up a řasy," usmívá se Lucie, která se v soukromí líčí minimálně. "Nelíčím se, neříkám, že to nepotřebuju, ale prostě to nedělám. Ale začnu, aby se mě lidé nelekali na ulici," upřesnila na kosmetickém veletrhu Interbeauty.

Šilhánová se nedávno přestěhovala do nového bytu. A vypadá to, že sama. "Mám se dobře, mám se hezky. Bydlím v novém, to je můj partner. Poprvé v životě jsem koupila nemovitost, udělala jsem první velký krok v životě sama. Ráda tam trávím čas, ráda se tam vracím. Žiju jak moje osmdesátiletá babička. Nejraději bych tam trávila veškerý čas. Doufám, že po těch čtyřech měsících, co tam jsem, začnu už chodit mezi lidi," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám