Hlavní obsah
Článek

Nejen Michal Hrdlička, ale i jeho bývalá přítelkyně Lucie Borhyová (46) jsou terčem útoku mnoha lidí! Na Michala se lidé čílí kvůli tomu, že měl být ztělesnění televizního božstva nevěrný (i když nikdo s těmi dvěma nežil a nemůže vědět, jaká je ve skutečnosti pravda, zda to není třeba naopak). Lucie se ale také dozvěděla plno drsných věcí! Přečtěte si názory jejích fandů a hlasujte v anketě na konci článku.

„Nechápu, proč tady píšete, že Lucka za nic nemůže a že mladý si našel jinou… Prostě si měla vybrat staršího, a ne se zamilovat do mladýho. Byl tam moc velký rozdíl a podíl na rozchodu mají oba dva, ať to bylo, jak to bylo,“ píše ještě relativně smířlivě jedna z fanynek.

„Lucko, nemáš na rozchodu vinu Ty? Je to už druhý muž,“ ptá se jiná v narážce na Lucčinu bývalou řeckou lásku. „Co jsi čekala? Takový koloušek sedět doma nebude,“ přisazuje si další a dává tak jasně najevo, že si myslí, že si vlastně za konec vztahu od jeho počátku nejoblíbenější televizní „mluvka“ u nás může sama.

Jiní jí až sprostě nadávají, že je strašně hloupá či lehčích mravů, podobné neslušné a nenávistné komentáře se však u tak známých lidí objevují celkem pravidelně a svědčí spíš o mindráku dotyčných pisatelů.

Když ji například jeden fanoušek žádá o tanec, jiný varuje, že je to nebezpečné, neboť by během písničky mohla zase otěhotnět.

Na profilu moderátorky se pochopitelně svého idolu i zastávají s tím, že Michal je nevyzrálý kluk, který ještě bude litovat svého rozhodnutí.

Další fanynka Borhyovou nabádá, aby Hrdličkovi jeho domnělou nevěru odpustila. „Musíte si uvědomit, že chlap, když ujede, tak to nemá nic společného s nějakou zamilovaností jako u nás, ale je to prostě jenom lovec!“ píše. Vezme si moderátorka z jejích slov něco k srdci?

S kým by teď Lucie Borhyová podle vás mohla začít chodit?
Znovu s Michalem Hrdličkou
4,8 %
S jeho opuštěným kolegou Martinem Čermákem
2 %
S někým přiměřeným jejímu věku
59,8 %
Měla by raději zůstat sama, na muže nemá štěstí
6,4 %
S guru Járou
21,4 %
S někým, komu zase pomůže v televizní kariéře
5,6 %
Celkem hlasovalo 51678 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám