Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pouhými dvěma týdny přišla herečka Joan Collins o milovanou mladší sestru a nejlepší přítelkyni, přesto dokázala znovu zvednout hlavu a absolvovat první společenskou událost, na niž před časem přislíbila účast. Jednalo se o ples Shooting Star CHASE Ball 2015 v londýnském Dorcherster Hotelu, kam zavítala společně s manželem.

Již dvaaosmdesátiletou herečku, která byla letos za svou charitativní činnost oceněna královnou Alžbětou II. Řádem britského impéria, a smí tak užívat titul Dame, doprovodil její choť Percy Gibson. Ten je nejen jejím již pátým manželem, ale zároveň je i o 32 let mladší. Klape jim to ovšem už více než třináct let.

Percy byl pro Joan nedávno velkou oporou. Když rakovině prsu podlehla její neméně slavná sestra, spisovatelka Jackie Collins, byla Joan na pokraji zhroucení. Jak se však říká, čas je nejlepší lékař, a i když smutek ještě určitě nepřebolel, vedle milující osoby jde vše přečkat snáz…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám