Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Antonio Banderas nakonec udělal to, co se v Hollywoodu celé roky tak trochu čekalo. Opustil svou žárlivou o tři roky starší manželku Melanii Griffith a dal přednost ženě, která by mohla být jeho dcerou. Se svou současnou láskou Nicole Kimpel nedávno absolvoval výlet na ostrov Ischia a jak bývá u celebrit a boháčů zvykem, spíš než na veřejných plážích pobývali na jachtě jen s hrstkou vyvolených.

Oblíbenec režiséra Pedra Almodóvara si hýčkal svou přitažlivou a o dvacet let mladší partnerku z Nizozemí, která se živí jako investiční poradkyně. Její profese je tak na hony vzdálená filmové branži, v níž se její milý začal pohybovat v době, kdy se ona ještě batolila.

To přesně před dvaceti lety trávila horké léto v Portoriku s Banderasem Melanie Griffith. V letovisku San Juan tehdy teprve vzkvétal vztah, který nakonec na hollywoodské poměry vydržel úctyhodných devatenáct let. S Melanií zároveň španělský hřebec počal svého jediného potomka - dceru Stellu del Carmen, které bude za dva měsíce devatenáct.

Reklama

Další články

Načítám