Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli to s Leonardem DiCapriem (49) takhle půjde dál, reálně hrozí, že řady jeho fanynek znatelně prořídnou. Ať už jsou jeho několik měsíců pěstěný plnovous a culík součástí nové role, nebo jde o image, z jedné z nejzářivějších hollywoodských hvězd se na ulici pomalu stává snadno přehlédnutelný chlapík, který si navíc zbytečně přidává roky.

Kšiltovkou a slunečními brýlemi maskovaný Leo se v pondělí osamocený procházel po losangeleské čtvrti Larchmont a poněkud nervózně si hlídal mobil. V porovnání s fotografiemi ze začátku loňského března, kdy dokonale upravený v obleku s motýlkem okouzloval na Oscarech v hollywoodském Dolby Theatre, by se mohlo zdát, že Leo po svém boku snad ani nemá žádnou ženu a jen pustne. Jenže omyl, herec už pár měsíců randí s modelkou Kelly Rohrbach, s níž minulý měsíc trávil i dovolenou v Karibiku na ostrovech Turks a Caicos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám