Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se sice o zdravotním stavu několikanásobného zlatého slavíka spekulovalo ve spojitosti s jeho návštěvou kardiologa, ale nezdá se, že by za tím bylo opravdu něco víc než prevence. Aspoň podle pracovního vytížení Karla Gotta (†80), který má dny naplánované téměř na minuty.

My jej zastihli na natáčení pro Českou televizi, když přijal roli ve spotu pro Ligu mistrů. Natáčel v muzeu voskových figurín a příběh byl variací na známou komedii Noc v muzeu. Gott si dokonce nechal nalepit knírek a oblékl se do uniformy hlídače.

Gott se ale v muzeu objevil hned dvakrát. Ve voskové podobě je zde totiž jako exponát už rok a během své návštěvy obdivoval, jak je mu jeho voskový dvojník podobný. Nakonec si prohlédl i své kolegy z hudební, herecké a sportovní branže z vosku. Objevil ale i fotbalistu a živého. Marek Jankulovski tam totiž také natáčel spot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám