Hlavní obsah
Článek

Švédská kráska Elsa Hosk (26) patří k andílkům, které si do své stáje vybrala značka luxusního prádélka Victoria's Secret. Něžná seveřanka sice na první pohled skutečně připomíná andílka, ale ve skutečnosti má v sobě i ďáblíka.

V nejnovější kolekci pózuje v eroticky laděném sexy prádle, které by si u své ženy jistě rád představil každý muž, byť ne každá dáma se může pochlubit bezchybnými křivkami, jimiž disponuje atraktivní dračice Elsa.

Švédská fešanda se modelingu věnuje už od třinácti let. Chybělo přitom jen málo a místo modelky by z Elsy byla úspěšná basketbalistka. Basketu se věnovala od malička a nahlédla dokonce i do švédské reprezentace, ale nakonec slibně rozjetou sportovní kariéru pověsila na hřebík.

A jak se zdá, neudělala špatně. Přestěhovala se do New Yorku, kde se jí podařilo získat kontrakty se značkami jako Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro či Guess. Jako andílek Victoria's Secret si Elsa přijde na pořádný balík a z lukrativních nabídek si na rozdíl od jiných modelek může směle vybírat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám